side-menu

Mixology by Moldova

Duminică 07.04.2024, ora 16.00 Mixology by Moldova este o incursiune în lumea băuturilor spirtoase și o oportunitate de a explora universul fascinant al distilatelor moldovenești în cocktailuri fine.

Lamborghini Wines își lansează vinurile în premieră în România.

Sâmbătă 06.04.2024 ora 17.00 La WineUp lansăm în premieră colecția de spumante și vinuri Lamborghini. Lamborghini Wines combină legenda auto italiană Lamborghini, pasiunea pentru lux și excelență cu arta vinificației.

Sustenabilitatea devine regula și nu excepția.

Sâmbătă 06.04.2024 ora 15.00 Sustenabilitatea devine regula și nu excepția în strategiile cramelor din Europa. Serbia a găsit una dintre soluțiile care le permite ca plantațiile de viță de vie să se încadreze în această nouă normalitate. 

Lansăm Le Vin de Nos Amis 3!

Vineri 05.04.2024 ora 18.00. Verticală Le Vin de Nos Amis cu Laurent Pfeffer și crama Catleya. Suntem încântați să vă invităm la un eveniment extraordinar, un masterclass dedicat descoperirii celui mai recent vin de colecție adăugat în familia noastră.

Brunch: Your morning in going sparkling, Chef Daniel Pălici

DUMINICĂ: 07.04.2024, ORA 11.30-14.30 Vă invităm la un brunch conceput de Daniel Pălici, unde simțurile vă vor fi surprinse de asocierile dintre spumante, șampanii și ingredientele, texturile, culorile și designul surprinzător al preparatelor.

Flavors of Time: Chef Radu CM Ionescu

SÂMBĂTĂ 06.04.2024, ORA 20.00 The Flavors of Time este o experiență gastronomică unică în care se împletește viziunea pentru gastronomie a Chef Radu Ionescu și vinurile create la Moșia Galicea Mare.

Totally Blind Tasting, Chef Corina Grama, Chef Alin Vădean, Wine Expert Ioana Bidian

VINERI 05.04.2024 ORA 20.00 O călătorie senzorială unică! „Totally Blind Tasting”, este un eveniment experimental, prezentat de Ioana Bidian, care presupune anularea voluntară a vederii pe durata cinei gastronomice.

Steven Spurrier 'Fiecare zi e o nouă zi' / Momentul adevărului.

Considerându-l deja băiat mare, în seara de Crăciun a anului 1954 tatăl îi oferă fiului său de 13 ani un pahar de porto. Un Cockburn din 1908. E momentul revelației și convertirii, asemeni Apostolului Pavel pe drumul Damascului.

DINNER IN THE DARK

Don’t let your eyes eat first! O cină rafinată – o experiență misterioasă și intrigantă care intensifică percepțiile gustului, mirosului și atingerii prin alegerea voluntară de a nu utiliza simțul vizual. O experiență culinară