side-menu
Lamborghini Wines își lansează vinurile în premieră în România.

Lamborghini Wines își lansează vinurile în premieră în România.

Sâmbătă 06.04.2024, ora 17.00

La WineUp lansăm în premieră colecția de spumante și vinuri Lamborghini.

Lamborghini Wines combină legenda auto italiană Lamborghini, pasiunea pentru lux și excelență cu arta vinificației. Produse în inima Umbriei, Italia, Vinurile Lamborghini întruchipează esența măiestriei și eleganței italiene. Cu o atenție meticuloasă la detalii și un angajament față de calitate, gama lor include o selecție de vinuri și spumante, fiecare creată pentru a reflecta terroir-ul unic al regiunii și etosul de precizie și inovație al Lamborghini. Așa cum mașinile Lamborghini sunt cunoscute pentru performanța și stilul lor, vinurile Lamborghini oferă o experiență sofisticată, atât pentru cunoscători cât și pasionaților.


În 1968, Lamborghini a cumpărat un teren în Umbria, împins de dorința de a se conecta cu rădăcinile sale și de a onora visele tatălui său.

Acolo și-a dedicat timpul și eforturile cultivării pământului și punerii bazelor unui nou demers.

Primele roade ale acestei noi aventuri au fost culese în 1975, marcând nașterea cramei Lamborghini.


Deși Ferruccio Lamborghini a murit în 1993, spiritul său trăiește în podgoriile moșiei sale, amplasate între malul de sud a Lacului Trasimeno și satul medieval Panicale.

Așa cum a revoluționat cândva lumea automobilelor de înaltă performanță, moștenirea sa continuă să inspire inovația și căutarea calității în lumea vinificației.

 

Vă invităm să vă achiziționați bilete online. 

Numărul de locuri este limitat. 

Preț per persoană 150 lei.