side-menu
Totally Blind Tasting, Chef Corina Grama, Chef Alin Vădean, Wine Expert Ioana Bidian

Totally Blind Tasting, Chef Corina Grama, Chef Alin Vădean, Wine Expert Ioana Bidian

VINERI 05.04.2024 ORA 20.00 - SOLD OUT

Pentru pasionații de gastronomie și vin, asocierea preparatelor și degustarea vinului sunt un act familiar, instinctiv și aparent evident pe care îl consideră de la sine înțeles.

Dar putem avea încredere în mirosul și papilele noastre gustative pentru a identifica diferite feluri de mâncare și vinuri fără să ne folosim informațiile vizuale?

 „Totally Blind Tasting”, este un eveniment experimental, prezentat de Ioana Bidian, care presupune anularea voluntară a vederii pe durata cinei gastronomice. Anularea vederii permite creierului să reechilibreze diferitele canale senzoriale și duce la creșterea receptivității centrilor olfactiv și gustativ. Experimentul pleacă de la premisa că, în fața incertitudinii privind culoarea și aspectul, mirosul, gustul și simțul tactil ne ghidează în evaluarea vinului și ne permite să savurăm cu adevărat aromele și gusturile 

DELICII CULINARE

Fiecare fel de mâncare este conceput astfel încât prin textura, structura și compoziția aromelor să ofere o surpriză savuroasă. 

Va fi o aventură gastronomică dar cu Chef Corina Grama și Chef Alin Vădean puteți fi siguri că va fi una excepțională.

LISTA DE VINURI 

Selectăm cu atenție lista de vinuri, urmărim să le punem în evidență caracteristicile unice, dar în același timp căutăm un echilibru în asocierile pe care le facem. Vă vom provoca să explorați aromele și gustul diferitelor vinuri și să ghiciți culorile, soiurile, sporind misterul și entuziasmul din timpul evenimentului.

O EXPERIENȚĂ DE SOCIALIZARE

Acest eveniment concept nu este doar o călătorie personală, ci și una socială. Veți interacționa cu participanții, vă veți împărtăși descoperirile veți colabora pentru a descoperi secretele preparatelor și a vinurilor.

UN EVENIMENT GHIDAT

Pe tot parcursul serii, Ioana Bidian, vă va oferi informații despre cele 5 creațiile culinare și vă va ghida prin procesul de degustare a vinurilor asociate, asigurându-vă că profitați la maximum de această experiență extraordinară.

 

Este o călătorie senzorială unică!

 

Gazdele dumneavoastră vor fi

Ioana Bidian, Wine Expert, Consultant, Educator.

Chef Corina Grama 

Chef Alin Vădean

 

Vă invităm să vă achiziționați bilete online. 

Numărul de locuri este limitat.

Preț per persoană: 250 lei