side-menu
Flavors of Time: Chef Radu CM Ionescu

Flavors of Time: Chef Radu CM Ionescu

SÂMBĂTĂ 06.04.2024, ORA 20.00

Flavors of Time este o experiență gastronomică unică în care se împletește viziunea pentru gastronomie a lui Chef Radu Ionescu cu vinurile create la Moșia Galicea Mare.

Radu C.M. Ionescu este Head Chef și proprietar al restaurantului fine dining KAIAMO, din București. Este absolvent al “Le Cordon Bleu Londra” unde a obținut Grand Diplôme de Cuisine et Pâtisserie și Diploma in Culinary Management și unde a acumulat experiență în restaurantele londoneze, unul dintre ele, al renumitului bucătar cu stea Michelin, Ollie Dabbous.  

Întors în țară, a deschis KAIAMO, împreună cu Cezara Tănase, partenera lui de viață și de business, având în minte viziunea unui restaurant cu o identitate puternic românească. 

La doar 9 luni de la deschidere, restaurantul a primit 15 puncte și 3 bonete în ghidul Gault & Millau România. Iar Chef Radu Ionescu a fost primit distincția de „Great Chef of Tomorrow”. După doar 9 luni de la deschiderea oficială, the WORLD’S 50 BEST RESTAURANTS, autoritate și ghid gastronomic cu acoperire globală, a inclus restaurantul KAIAMO în lista WORLD’S 50 BEST Discovery – cele mai bune 1.000 de restaurante din lume“. Iar în 2021, Chef Radu și KAIAMO au fost incluși în La Liste, o prestigioasă entitate gastronomică franceză, sub eticheta de „Outstanding Cuisine”.

„Bucătăria lui merită aplauze! Sunt sigur, în ziua în care va veni ghidul Michelin în România, va primi o stea”! Chef Davide Pezzuto, restaurant cu o stea Michelin în Italia.

Moșia Galicea Mare se impune pe piața vinurilor exclusiviste din România cu un concept care nu numai că  îmbină tradiția celor 100 de ani de existență a cramei cu mijloacele tehnologice noi și inovative din domeniu, dar care transpune aristocrația aromelor din tradiția locului în prezentul bon-viveurilor. Este un concept de restaurare și inovare în egală măsură, o strategie de a-i aduce pe degustători și pasionați în atmosfera de moșie a simțurilor rafinate. 

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii gastronomice exclusiviste, unde veți descoperi trei valori care unesc conceptul KAIAMO și vinurile de la Moșia Galicea Mare: calitatea, pasiunea și tradiția într-o formă pură și autentică. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să fiți răsfățați într-un mod cu totul special.

 

Gazda cinei va fi Ioana Bidian, Wine Expert.   

Numărul de locuri este limitat

Preț per persoană 350 lei 

Flavors of Time: Chef Radu CM Ionescu