side-menu
Bilete

Bilete

Vă invităm într-o călătorie memorabilă în universul vinului. 

Un răsfăț al simțurilor, vă așteaptă o experiență uluitoare la cea de a 7 a ediție a WineUp Fair in Transylvania!

Imaginați-vă: sute de vinuri extraordinare așteptând să fie descoperite, sesiuni de degustare conduse de experți și evenimente gastronomice care vă vor incita simțurile. Este un eveniment pe care nu-l puteți rata!

 

 WINEUP® FAIR

Descoperă o varitate de soiuri, gusturi și arome. Cu sute de vinuri disponibile pentru degustare, veți găsi cu siguranță multe care să vor încânta simțurile și gusturile. De la vinuri albe aromate, la vinuri roșii corpolente, de la spumante efervescente la vinuri din colecții limitate, opțiunile de degustare sunt nelimitate. Fie că sunteți cunoscători, pasionați sau abia începeți să explorați lumea vinului, cu siguranță veți găsi ceva nou de descoperit.

 WINEUP® MASTERCLASS: 

Masterclass-urile noastre împachetează dinamic informaţii pentru toţi participanţii, fie ei cunoscători sau doar amatori. Vă puteți îmbogăți cunoștințele despre vin participând la aceste cursuri exclusive conduse de oenologi, somelieri sau experți. 

Pornim de la premiza că ne aflăm cu toţii într-o călătorie, care combină plăcerea cu învăţarea. Vinul e o artă și ca orice artă, are niște coduri de interpretare. Practic, cei avizaţi ne pun pe tavă chei de înţelegere a vinului. Termeni ca terroir, soi, arome, corpolență, acidiate, sunt doar câțiva care nu vor mai avea secrete pentru voi. La finalul fiecărui masterclass vom putea cu siguranță să spunem că am înţeles mai multe despre vinuri.

Nu ratați oportunitatea de a participa în masterclass-urile WineUp. 

 

WINEUP® IN THE CITY

sau Cluj Winelife reprezintă partea cea mai relaxantă a poveștii, fiindcă e vorba despre gastronomia dusă la nivel de artă, în asocieri culinare cu vinuri de top. 

Bucură-te de o incursiune în lumea exclusivistă a gastronomiei românești, unde cei mai creativi și talentați Chef-i îți încântă simțurile cu preparate culinare rafinate și inovatoare asociate cu vinuri și șampanii din colecții exclusiviste. 

Într-un cadru elegant și rafinat, vei fi invitat să explorezi o varietate de arome și texturi, să savurezi combinații surprinzătoare și să te lași răsfățat de fiecare detaliu al acestei călătorii culinare de excepție.

Descoperă rafinamentul și luxul unei experiențe culinare desăvârșite la WineUp Fair in Transylvania.

 

Achiziționați-vă Biletele Acum:

Nu pierdeți ocazia de a vă bucura de această experiență extraordinară în lumea vinului! Asigurați-vă biletele pentru WineUp astăzi și permiteți-vă să vă răsfățați cu weekend fără egal. Indiferent dacă doriți să vă extindeți cunoștințele despre vin, să descoperiți noi preferințe sau pur și simplu să vă bucurați de weekend luxos, acest eveniment promite să vă depășească așteptările.

Data: 5-7 aprilie

Locație: Elania Resort, Elitis Events Center, Cluj-Napoca, str Făgetului nr 74

Bilete: Disponibile acum online. CLICK AICI: Cumpara