side-menu
WineUp Gala Dinner - City Plaza / 2 Aprilie, 21.00

WineUp Gala Dinner - City Plaza / 2 Aprilie, 21.00

Toate conceptele si valorile WineUp se reunesc sambata seara, in 2 aprilie, intr-un singur loc: Gala WineUp!

Oameni, Vinuri, Pasiune, Eleganta, Profesionalism! Toate se vor imbina intr-o cina gastronomica festiva organizata cu partenerii nostri la Hotel City Plaza! Este seara tuturor actorilor implicati in cele patru mari elemente WineUp: WineUp Fair in Transylvania, WineUp Masterclass, WineUp Official Selection si WineUp in the City.


Dupa cele doua zile de degustare jurizata pentru Official Selection, cu un juriu format din personalitati in industria vinului la nivel international si national, se va contura selectia oficiala WineUp care va pune in prim-plan cele mai bune vinuri aduse la targul WineUp.

Distinctiile WineUp vor fi anuntate intr-un cadru fastuos pregatit de organizatorii targului, iar prezentarea oficiala o va face Master of Wine Peter McCombie, alaturi de creatoarea conceptului WineUp, Ioana Bidian Micu.


Meniul Galei WineUp va ramane un mister pana in momentul anuntarii selectiei oficiale, dar promitem ca asteptarea suprizei va merita cu atat mai mult cu cat totul se va crea in jurul calitatii, elegantei, profesionalismului si pasiunii pentru gust.


Costul evenimentului pentru o persoană este de 200 RON. Va rugam sa va rezervati din timp un loc completand formularul alaturat.

Vă așteptăm sambata seara, 2 aprilie, la City Plaza!