side-menu
WineUp Fair in Transylvania: Save the Date, Enjoy the Art

WineUp Fair in Transylvania: Save the Date, Enjoy the Art

Asa cum v-am obisnuit deja in trei ani de cand WineUp s-a conturat pe piata targurilor de vin cu profil international, pregatim si anul acesta un eveniment care depaseste cu mult normele unui simplu targ de vinuri. Anul acesta ne asociem puternic cu un aliat pe care l-am avut tot timpul aproape de noi: Arta in toata frumusetea ei.


Intre 24 si 26 Martie vom transforma Palatul Banffy, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, intr-un spectacol armonios regizat de excelenta sa Vinul si prezentat de maestrii vizuali ai Artei: pictura si sculptura. Pe toata durata targului vom gazdui o expozitie de arta care va avea ca subiect de creatie ”Via si Vinul”.


Standurile expozantilor WineUp vor fi armonios asezate langa opere de arta realizate de artisti contemporani apreciati in spatiile lor creative, astfel ca toti participantii la WineUp Fair in Transylvania vor experimenta timp de 3 zile un concept integrat de armonizare a simturilor, prin vin si arta.


Aceasta noua abordare a conceptului WineUp intr-o noua locatie precum cea a Muzeului de Arta Cluj-Napoca, un spatiu atat de ofertant si inspirational, ne apropie mai mult de ceea ce ne doream inca de la inceputul ideilor noastre: sa realizam un proiect complex prin care lumea si cultura vinului sa se impleteasca armonios cu Arta, in toate sferele ei de creatie.