Inainte de orice, Sampanie! Devenita deja traditie in povestea WineUp Fair in Transylvania, cina gastronomica gandita in jurul magiei sampaniei se va desfasura anul acesta in conditii cu totul speciale: in primul rand, vom avea un invitat exceptional din lumea efervescenta a sampaniei si vinurilor spumante, Master of Wine Essi Avellan din Finlanda. Ea este considerata de catre colegii ei din juriul Champagne & Sparkling Wine World Championships drept ”cel mai consistent si talentat degustator de sampanie din lume”.
Essi va prezenta cina gastronomica sustinuta de partenerii Moet&Hennessy intr-un cadru propice pentru fiecare stea stralucitoare din arsenalul sampaniilor Ruinart: Restaurantul DaVinci; un loc al elegantei si rafinamentului, in care preparatele culinare sunt excelente, servirea ireprosabila, iar privelistea spectaculoasa.
Meniul va fi un adevarat spectacol pentru simturile dumneavoastra rafinate si va cuprinde:
Cyber Caviar
Somon Marinat
Carpaccio de peste spada | ou marinat | icre somon
Tonno Vitellato
Crudo di Scampi
Homar | Trufe
Ceviche de Saint Jacques
Tempura de peste
Mousse de capsuni | sorbet de lamaie
Costul evenimentului pentru o persoană este de 270 RON. Va rugam sa va rezervati din timp un loc completand formularul alaturat.
Va asteptam vineri seara, 1 aprilie, la Restaurantul DaVinci!