side-menu
Artvinium

Artvinium

ArtVinium se compune astazi dintr-o echipa speciala in care fiecare membru isi aduce aportul propriilor competente dar si a pasiunilor si viselor.

Art - Credem in puterea artei si ne inspiram din toate ramurile ei in conceperea identitatii proiectelor noastre ai a brandurilor clientilor. Creativitatea noastra se manifesta de la creionarea identitatii vizuale si verbale pana la vizibilitatea ai promovarea ei in diverse contexte.

Vinium - Marea noastra pasiune si cea mai consistenta experienta profesionala este cea legata de cultura si arta producerii vinului. Am dezvoltat de-a lungul timpului o retea de conexiuni care reuneste crame, lanturi de distributie, specialisti nationali si internationali, pasionati si consumatori. Misiunea noastra este sa investim expertiza noastra in realizarea unor proiecte de calitate si de durata.


Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente, ArtVinium isi propune sa ofere, o data cu WineUp Fair in Transylvania, un proiect integrat lumii vinului in care sa se regaseasca sub aceeasi cupola consumatori, pasionati, producatori si specialisti in domeniu.

”Credem cu tarie ca Romania merita sa fie apreciata la justa ei valoare pentru vinurile pe care le produce, pentru potentialul de dezvoltare a zonelor viticole, pentru oamenii interesati de arta vinului, pentru cramele construite si intretinute cu pasiune, pentru traditiile si valorile noastre ca tara cu o istorie bogata.

Timp de trei zile, noi organizam nu doar un targ sau o intalnire intre partile implicate in productia si distributia de vin, ci construim mai ales o retea autentica de expozanti, specialisti, distribuitori, consumatori, reprezentanti HoReCa, pasionati si curiosi care isi doresc, la fel ca noi, sa crestem impreuna in povestea vinului romanesc; din punct de vedere social, cultural, educational si economic.” Ioana Bidian Micu