side-menu
Tezaur culinar românesc, un mozaic gastronomic.

Tezaur culinar românesc, un mozaic gastronomic.

O călătorie prin gusturile autentice ale României, reinterpretate cu măiestrie de Chef Daniel Pălici, Head Chef KANE București.

Preparatele iconice din toate regiunile țării sunt aduse în prezent prin tehnici moderne și creativitate culinară. De la bucate inspirate din Maramureș, Moldova și Muntenia, până la influențele aromate din Dobrogea, Banat și Oltenia, fiecare farfurie spune o poveste despre moștenirea noastră gastronomică.

Mereu în căutarea unor noi provocări, mereu având în minte producătorii locali, chef Daniel Pălici pune în evidență preparatele sale nu doar prin gust și arome dar și printr-o prezentare inedită.

Gastronomia românească prinde viață, prin explorarea ingredientelor, gusturilor și texturilor, Daniel merge pe un drum propriu, într-un stil experimental, creativ și modern, în care gustul și esteticul sunt pionii centrali.

Nu ratați o cină cu adevărat spectaculoasă! 5 preparate, 5 vinuri care au făcut istorie în România.

 

DATA: Sâmbătă, 5 Aprilie 

ORA: ora 20.00

COST: 390 lei / personă

CHEF: Daniel Pălici
RESTAURANT PREZENTAT: KANE, București

 

LOCURI LIMITATE – Rezervă acum!

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE