Vineri, 4 Mai, 20:30-22:30, DaVinci Ristorante.
“The best of the best with the best”. Aceasta este esența serii organizată în jurul eleganței șampaniilor Laurent-Perrier
Pentru al patrulea an consecutiv, WineUp in The City vă invită la o cină gastronomică gândită în jurul magiei șampaniei. Anul acesta vă prezentăm Laurent-Perrier, o casa de șampanii fondată la 1812, ca o afacere de familie, care prin curajul, convingerea și energia investite de-a lungul timpului de către Bernard de Nonancourt, a fost transformată într-o marcă globală.
Gazda serii va fi Nicole Snozzi, Brand Ambassador, care de 25 de ani împărtășește cu pasiune cunoștințele despre Laurent-Perrier în Franta și în restul lumii. La formarea sa în toți acești 25 de ani au contribuit Bernard de Nonancourt proprietarul Casei și cei doi oenologi: Alain Terrier și Michel Fauconnet.
Cina va avea loc la Restaurantul DaVinci, un loc al eleganței și rafinamentului, în care preparatele culinare sunt excelente, servirea ireproșabilă, iar priveliștea spectaculoasă.
Meniu serii:
Laurent-Perrier Ultra Brut
Tartar de pește cu citrice și cremă fructul pasiunii pe brunoise de legume
Laurent-Perrier La Cuvee
Risotto Mantecato cu homar și scoici St. Jaques
Laurent-Perrier Cuvee Rose
Tonno Vitellato, file de Ton și Anchoa
Laurent Perrier Grand Siecle
Mocca D’or
Evenimentul are loc în parteneriat cu Laurent-Perrier și BDG Import.
Costul evenimentului pentru o persoana este de 350 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.