side-menu
Glamour Champagne Dinner

Glamour Champagne Dinner

Vineri, 4 Mai, 20:30-22:30, DaVinci Ristorante.

“The best of the best with the best”. Aceasta este esența serii organizată în jurul eleganței șampaniilor Laurent-Perrier

Pentru al patrulea an consecutiv, WineUp in The City vă invită la o cină gastronomică gândită în jurul magiei șampaniei. Anul acesta vă prezentăm Laurent-Perrier, o casa de șampanii  fondată la 1812, ca o afacere de familie, care prin curajul, convingerea și energia investite de-a lungul timpului de către Bernard de Nonancourt, a fost transformată într-o marcă globală.

Gazda serii va fi Nicole Snozzi, Brand Ambassador, care de 25 de ani  împărtășește cu pasiune cunoștințele despre Laurent-Perrier în Franta și în restul lumii.  La formarea sa în toți acești 25 de ani au contribuit Bernard de Nonancourt proprietarul Casei și cei doi oenologi: Alain Terrier și Michel Fauconnet.

Cina va avea loc la Restaurantul DaVinci, un loc al eleganței și rafinamentului, în care preparatele culinare sunt excelente, servirea ireproșabilă, iar priveliștea spectaculoasă.  

Meniu serii:

Laurent-Perrier Ultra Brut

Tartar de pește cu citrice și cremă fructul pasiunii pe brunoise de legume

Laurent-Perrier La Cuvee

Risotto Mantecato cu homar și scoici St. Jaques

Laurent-Perrier Cuvee Rose

Tonno Vitellato, file de Ton și Anchoa

Laurent Perrier Grand Siecle

Mocca D’or

 

Evenimentul are loc în parteneriat cu Laurent-Perrier și BDG Import.

 

Costul evenimentului pentru o persoana este de 350 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.