side-menu
Mixology by Moldova

Mixology by Moldova

Duminică 07.04.2024, ora 16.00

Mixology by Moldova este o incursiune în lumea băuturilor spirtoase și o oportunitate de a explora universul fascinant al distilatelor moldovenești în cocktailuri fine. 

De la vinurile de calitate superioară până la cele mai fine brandy-uri, Moldova este renumită pentru produsele sale distilate de înaltă calitate, care au fost prețuite de-a lungul timpului. Veți avea ocazia să descoperiți notele distinctive și aromele subtile ale acestor licori fine, de la buchetul aromatic al unui divin la complexitatea unui brandy maturat cu grijă. Veți explora cum factorii precum tehnologia de distilare și maturarea influențează caracteristicile fiecărui distilat.

Vă invităm să degustați distilatele moldovenești într-un masterclass susținut de Ștefan Ombun, acționar Produse Moldovenești, în care veți înțelege diferențele de tehnologie și producție și cum se reflectă în gustul distinctiv al fiecărui distilat. 

După ce am explorat bogăția distilatelor moldovenești, Alexandu Zubașcu, Head Bartender Bardot vă invită la o demonstrație interactivă de preparare a cocktailurilor în care vă v-a demonstra versatilitatea distilatelor folosite în diverse rețete clasice sau inovative de cocktailuri. Veți învăța tehnici de amestecare, balansare a aromelor și prezentare estetică pentru a obține cocktail-uri care să satisfacă orice gust și orice ocazie.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie captivantă și să vă împărtășiți pasiunea pentru aroma și tradiția moldovenească în prepararea băuturilor spirtoase.

Vă invităm să vă achiziționați bilete online. 

Numărul de locuri este limitat. 

Preț per persoană 120 lei.