Don’t let your eyes eat first! O cină rafinată – o experiență misterioasă și intrigantă care intensifică percepțiile gustului, mirosului și atingerii prin alegerea voluntară de a nu utiliza simțul vizual. O experiență culinară
URMA revine la WineUp! După anii de pandemie care ne-au limitat întâlnirile, anul acesta ne face plăcere să vă anunțăm că Urma revine la Cluj, revine la WineUp, într-un format nou “Just strings”. URMA - Just Strings
Prepare for the future: What's next for wine? Organic, Biodynamic, Biologic, Ecologic, Natural, Raw, Vegan, Sustenabil, o înșiruire de termeni pe care îi vom auzi tot mai mult în anii ce vor urma.
Lumea vinului este într-o continuă schimbare, în fiecare an se schimbă obiceiuri de consum, iar producătorii sunt nevoiți să fie inventivi și să descopere noi produse. Este cazul vinurilor fără alcool, care au potențialul de a
Acest masterclass este un concept nou gândit astfel încât participanții să conștientizeze necesitatea folosirii simbolurilor de culoare pe etichetele de vin, pe sticle și accesorii. În mod uzual la o degustare "&ici
Considerându-l deja băiat mare, în seara de Crăciun a anului 1954 tatăl îi oferă fiului său de 13 ani un pahar de porto. Un Cockburn din 1908. E momentul revelației și convertirii, asemeni Apostolului Pavel pe drumul Damascului.
Moldova este o țară mică, situată între Prut și Nistru, dar cu o tradiție viticolă de mii de ani. E patria unde vinul trăiește. Și renaște. E viu. La această oră Moldova dispune de 112 mii de hectare de vie plantate
Dealu Mare seamănă foarte bine cu regiuni viticole de tradiție, cum ar fi Umbria sau Toscana. Poate tocmai de aceea, cu ceva ani în urmă, Marchizul Piero Antinori, figură legendară a lumii vinului, curios să descopere ceva nou
Este cunoscută pasiunea pentru vin a celebrităților. Pentru unii este o modă de a-și adăuga în palmares și o vie. Pentru alții e o figură de stil, un apanaj al nobleții. Iar pentru alții nu e altceva decât continuarea unei tradiții