side-menu
Totally Blind Tasting

Totally Blind Tasting

Avem plăcerea să vă invităm la o experiență senzorială intrigantă, o degustare de vinuri în orb, în care participanții vor fi încurajați să-și obtureze voluntar simțul vizual. 

Vederea este primul simț și cel care ne influențează total modul în care gustăm și percepem vinul, și atmosfera locului în care socializăm. Cum ar fi ca de data aceasta să simțim și să apreciem vinul dintr-o altă perspectivă. O seară în care pur și simplu ne lăsăm conduși de plăcerea descoperirii vinului prin intermediul altor simțuri, cum ar fi mirosul, gustul și simțul tactil. 

Este o oportunitate perfectă de a experimenta și a socializa într-o atmosferă relaxantă, înconjurați de sunetele melodiilor, interpretate la harpă de Anca Jilovan. 

Degustare va fi condusă de Ioana Bidian, expert în vinuri, care vă va ghida explicând caracteristicile unice ale fiecărui soi și al fiecărui vin, iar vinurile vor fi servite de persoane cu dizabilități vizuale. Vom descoperi împreună vinuri din soiuri diferite, cel care ghicește cele mai multe soiuri va pleca acasă cu un vin ca și premiu.

Acest eveniment este deschis tuturor, atât celor cu experiență în degustarea de vinuri, cât și celor care sunt la început în această lume. 

 

Vă așteptăm cu drag să luați parte la această experiență de neuitat!

Numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să folosiți formularul de rezervare și achiziționare a locurilor.

 Costul de participare este de 75 lei / pers. 

 

Data:16.02.2023

Ora:18.30

Locația: Urania Social Hub

Adresa: str. Horea nr 4