''Crafting and selling a successful wine list'', un subiect de interes, propus si sustinut in cadrul masterclass-ului de catre Adam Pawlowski MS, abordeaza doua perspective: una specializata care targeteaza profesionistii din domeniul HoReCa si una educativa pentru publicul larg.
Cum definim succesul unei liste de vinuri? Care sunt factorii care determina succesul listei de vin? Sunt teme de discutii complexe pentru toti specialistii implicati in industria HoReCa: somelieri, manageri de restaurant si de hoteluri, producatori de vin.
Cum alegem vinul in restaurant? Ce ar trebui sa primeze: preferintele personale sau recomandarile somelierilor? Degustarea comparativa sustinuta in cadrul masterclass-ului intre vinurile preferate in mod obisnuit de consumatorii din restaurante si vinurile selectate de un somelier ofera posibilitatea publicului larg de a intelege viziunea unui master somelier.
Expertiza lui Adam Pawlowski in acest sens ca Master Sommelier si abilitatile sale dovedite de speaker vor provoca cel putin o dezbatere interesanta, cu informatii noi si utile pentru toti participantii.
Adam Pawlowski este primul si singurul Master Sommelier din Polonia si unul dintre cei 230 Masters Sommeliers din intreaga lume. Si-a început cariera la Northcote, un restaurant cu stea Michelin din Nord-Vestul Angliei, unde timp de 6 ani a condus o echipa talentata de somelieri si a gestionat una dintre cele mai bune liste de vinuri din tara.
Adam este membru in: The Court of Master Sommeliers, Polish Sommelier Association, Atelier Ruinart, Academy of Food and Wine Service, L'Ordre des Coteaux de Champagne i Chaîne de Rôtisiers. Este, de asemenea, consultant de vinuri, membru al juriului la Decanter Wine Awards, sustine seminarii, masterclass-uri, sesiuni de training si workshopuri avand ca tema gastronomia si vinurile. Nu in ultimul rand, Adam este tutore la The Court of Masters Sommeliers. Il puteti urmari pe site-ul lui adampawlowskims.com
Biletele la Masterclass vor fi disponibile in curand pe site.