side-menu
WineBook - aplicatia WineUp, next level

WineBook - aplicatia WineUp, next level

Daca anul trecut am conceput si lansat WineBook, aplicatia mobila dedicata evenimentelor de degustare, anul acesta am decis sa imbunatatim si sa remodelam acest instrument, pe baza feedbackului primit de utilizatori la prima editie.

Suntem atenti la nevoile participantilor WineUp si la cerintele in domeniul comunicarii digitale, astfel ca la WineUp Fair in Transylvania, Second Edition vom continua sa folosim jurnalul virtual de degustare WineBook, intr-o varianta imbunatatita. Aplicatia se adreseaza in egala masura iubitorilor de vin,  producatorilor si organizatorilor de evenimente dedicate vinului.

Prin intermediul aplicatiei, iubitorii de vin pot sa creeze un adevarat jurnal de degustare in care noteaza si apreciaza vinurile prezente atat la targ cat si la alte evenimente dedicate vinului. Este un canal de comunicare inovativ si util care permite dialogul direct intre organizatorii WineUp, producatori, distribuitori, media si pasionatii de vin care isi pot impartasi parerile si aprecierile de degustare.

 

 

Aplicatia se poate descarca de pe Google Play Store si App Store.

 

 

Get it on Google Play