side-menu
Terasa Dome, o soluție pentru sectorul Horeca

Terasa Dome, o soluție pentru sectorul Horeca

Domus Carpatica oferă o soluție pentru reluarea activității teraselor.

 

Domus Carpatica vine în întâmpinarea restaurantelor, hotelurilor și pensiunilor, care doresc să își reia activitatea, oferind clienților un spațiu în care să se simtă în siguranță din punct de vedere al distanțării sociale. 


Terasa Dome este unul dintre modelele pe care noi le propunem pentru sectorul Horeca, are un designul elegant, cu o structura tip cupolă, care oferă posibilitatea de interacțiune cu mediul înconjurător. Rămâi conectat cu natura și spațiul exterior, chiar dacă afară e soare,  vânt, ploaie, zăpadă, microclimatul interior este confortabil indiferent de condițiile meteorologice. Structura este realizată din lemn și închisă cu policarbonat sau folie termoformată, având prevăzut un sistem de ventilare și de umbrire cu lemn. Avantajele acestei structuri sunt multiple: este ușor și rapid de montat, asigură distanțarea clienților prin separarea grupurilor care doresc să revină pe terase, este ușor de întreținut, curățat și dezinfectat, permite instalarea lămpilor UV pentru o dezinfectare rapidă. 


Unul dintre cele mai importante avantaje pentru Horeca este posibilitatea utilizării acestui tip de terasă și în condiții meteorologice nefavorabile: vânt, ploaie, ninsoare, acoperirea cu policarbonat sau folie termoformată și dotarea cu încălzitoare în interior creează un confort superior pentru clienți, perioada de utilizare putând fi astfel extinsă în sezonul  toamnă-iarnă. 


Terasa Dome este doar unul dintre modelele pe care le propunem, avem deja realizate modele diverse solicitate de către clienții noștri din Franța și Italia. Toate structurile sunt realizate astfel încât să răspundă cerințelor actuale de distanțare socială, dezinfectare și curățare, dar să prezinte și un design plăcut care să atragă clienții și să îi facă să se relaxeze și să revină pe acest tip de terasă. 

Datorită dotărilor tehnologice de care dispunem, putem să realizăm orice tip de structuri sau construcții din lemn, pe baza proiectelor de design furnizate de clienții noștri. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe mail office@mob.com.ro“  General Manager Carmen Boissy 


Domus Carpatica este o companie cu o experiență de peste 30 de ani în realizarea caselor și structurilor din lemn. Compania beneficiază de tehnologie de ultimă generație pentru prelucrarea lemnului și  pentru realizarea caselor de înaltă performanță energetică, având un portofoliu vast de clienți în Franța, Italia și Elveția. Echipa de ingineri calificați în structuri de lemn,  poate să realizeze modele variante de case de lemn, construcții de lemn, structuri complexe, diverse modele de spații de cazare și terase.