side-menu
Steak N' Wines Dinner / 1 Aprilie, 21.00

Steak N' Wines Dinner / 1 Aprilie, 21.00

Cat de des aveti ocazia sa va provocati simturile si sa va rasfatati cu vinuri puternice si steak-uri exceptionale a la Adi Steakhouse? Va dam noi o sansa in cadrul WineUp in the City sa incercati un meniu special pregatit de Chef Nicu Craciun, totul asezonat strategic cu vinuri aduse din Republica Moldova de Gitana Winery.

Vineri seara, 1 aprilie, la Adi Steakhouse, in parteneriat cu Gitana Winery, WineUp ofera contextul propice pentru o cina gastronomica high-end. Prezentarea va fi facuta chiar de Chef Cook Nicu Craciun, iar discutiile despre vinurile aduse vor fi intretinute de Lilia Dulgher-Cernei, coproprietar Gitana si de Nicola Tucci, vinificator.


Meniul a fost gandit in armonie cu simturile dumneavoastra si va cuprinde:


Tartar de vita cu harissa | maduva de vita cu parmesan si lamaie | Nasal in crusta de nuci cu miere de zmeura

   - Gitana Winery Manastirea Rorbach 2014

Carpaccio cald de Wagyu | sare cu sofran | rucola

   - Gitana Winery Saperavi 2012

Cotlet de vitel cu os | bolognese de ciuperci | sparanghel | spuma de bernaise

   - Gitana Lupi 2011

Macaron cu lime | inghetata din branza de capra | busuioc

   - Gitana Winery Petite Sophie


Costul evenimentului pentru o persoana este de 200 RON. Va rugam sa va rezervati din timp un loc completand formularul alaturat.

Va asteptam vineri seara, 1 aprilie, la Adi Steakhouse!