side-menu
CMC GRUP Broker de Asigurare, sponsor  WINEUP®

CMC GRUP Broker de Asigurare, sponsor WINEUP®

"Broker de asigurare independent, autorizat din 1999 de CSA sa presteze activitati specifice pe teritoriul Romaniei.
Suntem atenti la detaliile expunerii pe care le implica activitatea clientului, inovativi in conceperea programelor de asigurare, exigenti in negocierea cu asiguratorii si, pentru ca clientii sunt pe primul plan, ne place sa depasim asteptarile clientilor.

Asistam clientii la daune prin departamentul specializat sau prin brokerul care gestioneaza clientul/polita si vom avea in vedere corecta informare a clientului asupra apectelor esentiale ale procesului de despagubire inca de la avizarea primita de la client cu privire la producerea daune/riscului.
Implicarea npastra se incheie la incasarea despagubirii de catre client, iar activitatea se incheie la prezentarea rapoartelor legate de daunele ultimelor 12 luni pentru a identifica solutii de reducere a cauzelor sau de limitare a consecintelor asupra activitatii clientului.

Vom realiza gestiunea zi de zi a programului de asigurare prin raspunsuri operative, care au la baza dorinta noastra ca la final clientul sa nu simta ca suntem o entitate separata, ci o prelungire a organigramei spre un department eficient care beneficiaza de speclializare, expertiza si implicare operative.

Cel mai important lucru pentru noi este cum simtim clientii ca ne percep si trateaza.
Cifrele ne pot sune cate ceva despre ceea ce am facut pana acum:
- Gradul de retentie a clientilor > 95%\
- Echipa de brokeri specializati – 15 persoane
- 11.160.000 RON sunt primele de asigurare achizitionate de noi pentru clienti in 2014 si
- 51.500.000 RoN sunt primele de asigurare aferente politelor negociate de noi de la infiintare pentru clientii nostri
- Toate dosare de daune au fost incasare la valoare corecte. Am avut multiple dosare > 50.000 -500.000 EUR incasate corect de catre clienti"

http://www.cmcasigurari.ro/