side-menu
Weekend în lanul de lavandă

Solicita rezervare

Weekend în lanul de lavandă

Primul weekend din Iulie îl petrecem în lanul de lavandă cu partenerii noștri de la Alta, the Beauty Nest, Blink Media Visuals și Fier și Foc. 

 

  • Picnic cu familia și prietenii. Noi am organizat spațiul de lângă lanul de lavandă astfel încât să respectăm distanțarea socială, băncile sunt din baloți de paie, iar mesele din paleți, puteți sta la umbră sau la soare, puteți să vă aduceți și pături și umbrele. Voi aduceți ceea ce doriți să consumați, noi dotăm barul cu băuturi răcoritoare, prosseco și vin.
  • Ședinte foto profesionale. Puteți să rezervați sedințe foto cu echipa Blink Media Visuals, costul este de 150 lei / 20 fotografii editate profesional. Fotografiile vor fi trimise online cu link-uri dedicate pentru descărcare. În cazul în care doriți și un makeup profesionist, vă rugăm să ne comunicați pentru a vă putea programa la unul dintre artiștii noștri și a vă comunica costul pentru acesta.
  • Vin și prossecco bar. WineUp Bar vă pune la dispoziție pe durata celor trei zile vinuri, prossecco și băuturi răcoritoare,
  • Testare și vânzare de produse și uleiuri esențiale. Alta, the Beauty Nest își vor prezenta produsele realizate natural pe bază de uleiuri esențiale.  
  • Seara se va putea prelungi datorită șemineelor de la Fier și Foc

Intrarea presupune achitarea unei taxe de 25 lei pentru adulți, pentru copii sub 12 ani intrarea este gratuită.  Costul biletului include utilizarea spațiului de picnic, care este dotat cu toate facilitățile necesare pentru această activitate,  plimbare și poze în lanul de lavandă pe care le puteți face cu telefonul sau aparatele voastre, iar la plecare noi vă oferim un buchet de lavandă.

Pentru detalii și alte informații ne puteți contacta pe office@wineup.ro, 

  • Vă invităm să rezervați și achitați costul intrării online completând formularul de rezervări. Puteți achita taxa de intrare și direct la locație, dar ne rezervăm dreptul de a limita numărul de persoane astfel încât să corespundă cu regulile in vigoare impuse de starea de alertă și distanțare socială. 
  • Lanul de lavandă este în comuna Apahida, cu acces facil de pe șoseaua de centură a Clujului.
  • Nu sunt standuri cu mâncare,  însă puteți să vă aduceți ce doriți să consumați pentru a avea parte de un Picnic în natură!
  • Rezervările pentru ședințele foto se pote face la numărul de tel 0749222191, pe mail office@wineup.ro.

Vă așteptăm cu drag!