side-menu
Bit Software vă prezintă "Crama OnLine"

Bit Software vă prezintă "Crama OnLine"


Pornind de la dorința de a oferi soluții complete dedicate procesului de vinificație și de a ajuta totodată vinificatorii să controleze toate activitățile din cramă, lansăm producătorilor de vin din din România, invitația de a discuta împreună pe marginea unui sistem informatic consacrat ce vine cu funcționalitățile specifice industriei dar și cu expertiza câștigată grație implementărilor realizate la crame din Italia cum ar fi: Frescobaldi, Planeta, Masciarelli, Umani Ronchi, Zenato, Mazzei, Ornellaia, Marco de Bartoli ș.a.

BIT Software împreună cu partenerul italian Team System vor susține în fața invitaților o sesiune de discuții și demo a soluției Crama OnLine, vineri 04.05.2018 începând cu ora 12:30. Reprezentanții BIT Software vor fi prezenți în cadrul WineUp pe toată durata festivalului și vor fi la dispoziția celor interesați pentru răspunsuri și detalii ce țin de modelarea software a activităților din cadrul procesului de vinificație dintr-o cramă.

Crama OnLine permite controlul vinifcației în toate etapele sale cu trasabilitate totală, de la recepția strugurilor în cramă până la îmbutelierea vinului, sprijinind luarea celor mai bune decizii pentru a crește calitatea vinurilor și controlul operațional.

Cu Crama OnLine puteți să:

● Navigați pe harta interactivă a cramei.
● Gestionați și interogați în timp real procesul de vinifcație.
● Urmăriți în timp real evoluția vinului în cuve, tancuri și butoaie, precum și stocul acestora.
● Vizualizați fișa detaliată a fecărei cuve cu date specifce pentru fiecare activitate efectuată
(adăugiri, analize, grafice de fermentare, pompare, fișă de degustare).
● Controlați spațiile de depozitare și să aveți siguranța urmăririi vinului.
● Gestionați comenzile de lucru și orele consumate pentru a calcula costul de producție.
● Integrați cu sisteme de cântărire și cu alte sisteme automate de vinificație și de măsurare a parametrilor tancurilor.
● Integrați cu cele mai utilizate instrumente de laborator.
● Planificați activitățile și comenzile de lucru din cramă.

 

Vă invităm în data de 4 mai, ora 12.30, la prezentarea "Crama Online"  susținută de către Bit Sofware și patenerul italian  Team System

Puteți să vă rezervați un loc completând formularul de rezervare