side-menu
Selgros Partener Oficial WineUp 2018

Selgros Partener Oficial WineUp 2018

Pentru al doilea an consecutiv Selgros se alatura WineUp Fair in Transylvania in calitate de partener oficial al evenimentului.

Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si detine 21 de magazine in Romania. Selgros se afla printre liderii comertului romanesc pentru ca isi indeplineste cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gama variata de produse, garantia prospetimii si a profesionalismului, la pretul corect. 

Obiectivul nostru este de a servi calitate si prospetime profesionistilor si pasionatilor de bunataturi. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienti si comunitati puternice acolo unde suntem prezenti, scrutam viitorul pentru a fi mereu utili si de incredere.

In 2011, Selgros a intrat in portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea B2B si food service din Europa, cu operatiuni in sapte tari europene (Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia). Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni.

 

http://www.selgros.ro/