side-menu
WineUp Official Selection 2018

WineUp Official Selection 2018

WineUp Official Selection - Your Professional Wine Guide


Târgul WineUp a avut și are în continuare trei piloni importanți în construcția conceptului: calitate, eleganță, profesionalism, pe acești piloni se bazează și selecția oficială WineUp.


WineUp Official Selection reprezintă o listă calitativă de vinuri conturată în urma unei degustări jurizate de specialiști în domeniu la nivel internațional și național. Ca în orice domeniu, reperele sunt esențiale. WineUp Official Selection este reperul de calitate în alegerea și promovarea vinurilor românești premium, indicând în același timp pentru toți cei curioși, nivelul de calitate care trebuie urmărit în degustarea vinurilor. Ceea ce ne dorim în 2018 prin WineUp Official Selection este să promovăm calitatea vinurilor românești în mod onest și transparent

Aflată la cea de a treia ediție jurizarea WineUp, va avea de anul acesta un nou format atât al juriului cât și a prezentării finale a vinurilor medaliate. Pe lângă comunicarea și promovarea în cadrul târgului a vinurilor medaliate de anul acesta lista WineUP Official Selection va fi disponibilă oricui dorește să o consulte, în format online și print.


Sfera de activitate WineUp și ArtVinium, organizatorul târgului, se concentrează pe acest ghid al vinurilor calitative în toate evenimentele de promovare și educare: degustări, cursuri, listări în restaurante, evenimente speciale în zona business-corporate, acțiuni culturale.