side-menu
Create and sell an unforgettable experience.

Create and sell an unforgettable experience.

Sala Tonitza, Duminică, 6 Mai, 12:00-14:00

Building the perfect match between concept & food & wine & spirits.

A working masterclass with Adam Pawlowski MS


Cum poți crea o experiență unică, de neuitat? Care sunt elementele care atrag clienții?  Ce îi convinge să se reîntoarcă în locația ta? Cum creezi o legătură perfectă între conceptul tău de restaurant și meniurile de mâncare și băuturi?

Cum poți transforma o vizită la cramă într-o amintire memorabilă? Ce îi convinge pe consumatori să realeagă vinul tău?

Toate acestea sunt teme de discuții complexe pentru toți specialiștii implicați în industria HoReCa, precum și pentru toți producătorii care doresc să își deschidă porțile cramei pentru turismul oenologic.   

Adam Pawlowski Master Sommelier vă va împărtăși cunoștințele sale în acest domeniu, într-un masterclass lucrativ, deschis pentru întrebări și dezbateri. Abilitățile sale dovedite de speaker și experiența acumulată până acum vă va ajuta cu siguranță să găsiți idei noi și modalități de abordare inovatoare. Masterclassul este structurat în două secțiuni; prima va fi o prezentarea a temei urmată de un workshop în care participanții vor fi împărțiți în grupuri de lucru în funcție de temele de interese ale fiecăruia: fine dining, casual, pub, baruri concept, crame turistice.


Adam Pawlowski este primul și singurul Master Sommelier din Polonia și unul dintre cei 239 Masters Sommeliers din întreaga lume. Și-a început cariera la Northcote, un restaurant cu stea Michelin din Nord-Vestul Angliei, unde timp de 6 ani a condus o echipa talentată de somelieri și a gestionat una dintre cele mai bune liste de vinuri din țara.

Adam este membru în: The Court of Master Sommeliers, Polish Sommelier Association, Atelier Ruinart, Academy of Food and Wine Service, L'Ordre des Coteaux de Champagne i Chaîne de Rôtisiers. Este, de asemenea, consultant de vinuri, membru al juriului la Decanter Wine Awards, susține seminarii, masterclass-uri, sesiuni de training și workshopuri având ca tema gastronomia și vinurile. Nu în ultimul rând, Adam este tutore la The Court of Masters Sommeliers.


Într-o piața care se dezvoltă cu rapiditate, noi te incurajăm să te diferențiezi de concurenții tăi și să oferi o experiență de neuitat clienților tăi.

Numărul de locuri este limitat, vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.


*prezentarea va fi susținută în engleză, se va asigura traducere simultană.