side-menu
The Art of Pairing

The Art of Pairing

Anul acesta vă oferim o experiență senzorială unică, o cină gastronomică care îmbină perfect experiența a doi maeștri: Chef Viktor Segal și Adam Pawlowski Master Sommelier.

Este pentru prima dată în România când o cină este concepută și prezentată de doi experți internaționali.

Vom încerca să descoperim împreună care sunt combinațiile care ni se potrivesc fiecăruia dintre noi.

În timpul cinei vor fi servite și prezentate 4 preparate culinare care vor fi asociate cu opt vinuri, patru românești și patru vinuri internaționale.

 

Chef Viktor Segal “ Filosofia mea în tot ceea ce realizez în bucătărie, se bazează pe 3 principii fundamentale: simplitate, armonie și explorare. Cred într-o simplitate rafinată, caut armonia între ingrediente aparent îndepărtate și consider că dorința de a explora duce gastronomia mai departe.”

 

Adam Pawlowski Master Sommelier “Sunt un fan al tuturor deliciilor, vinul și mâncarea sunt pasiunea mea. Mă uit la lumea vinului prin ochii unui Maestru Sommelier. Îmi place să descopăr locuri diverse unde să savurez mâncarea asociată cu vinuri bune.”  

Costul evenimentului pentru o persoana este de 280 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.