side-menu
Prince Știrbey, Wine & Cocotte

Prince Știrbey, Wine & Cocotte

Sâmbătă seară, 5 Mai, vă invităm la o cină exclusivistă la Cabinet de Vin & Cocotte.

Cu un concept și design unic în Cluj, Cabinet de Vin & Cocotte, vă surprinde datorită atmosferei plăcute și a modului de servire a preparatelor, în renumitele “cocotte", vase specifice bucătăriei franțuzești. 


Veți avea parte de o seară plăcută, cu discuții și povești despre familia princiară Știrbey, despre moștenirea culturală imprimată în Drăgășani și continuată de către Baroana Ileana Kripp-Costinescu.
Prezentarea va fi susținută de către Baroana Ileana Kripp și Baronul Jakob Kripp.

 

Selecția preparatelor din meniu a fost realizată astfel încât împreună cu vinurile Prince Știrbey, să vă ofere o experiență gastronomică perfectă.


PASTRAMĂ DE RAȚĂ

piept rață, sos parmezan, inimă salată, pudră roșii

PĂSTRAV AFUMAT 

păstrăv crud afumat, anghinare, roșii uscate, fasole roșie, busuioc

PACHEȚELE LEGUME 

legume, soia, cedar, ghimbir


MIEL 

cotlet miel NZ, smochine, crustă crocantă cereale, parmezan

PORC IBERIC

secreto porc iberic, mazăre păstai, tartar de ardei

SORBET PROSECCO 

prosecco, mango, mentă

 Costul evenimentului pentru o persoana este de 320 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.