Duminică, 6 Mai, 20:30-22:30, Restaurant Chios
Bordeaux style blends, sau altfel spus, cupajele realizate în stilul bordeaux, sunt realizate în majoritatea cazurilor din Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, iar în unele cazuri pot să conțină și Malbec și Petit Verdo.
Vinimondo și Chios vă propun anul acesta o cină exclusivistă cu vinuri roșii, realizate în stilul bordeaux, provenite din țări diferite.O selecție generoasă de vinuri și un meniu gândit să completeze cu succes experiența senzoriala a invitaților, cina gastronomică va fi o întâlnire de socializare elegantă, într-o atmosferă plăcută, totul pregătit cu profesionalismul personalului de la Chios.
Datele despre vinuri, soiurile și procentele de cupajare, asocierile culinare vor fi prezentate de către Imre Szakacs-Orha DipWSET
Meniu
Africa de Sud:Warwick Trilogy 2013
Salată cu mușchi de vită, ardei copt și dressing de iaurt: mușchi de vită suculent, mix de salate verzi și rosso, roșii, castraveți, dovlecei, ardei copt, susan, dressing cu iaurt și sweet chilli
Italia: Le Stanze Poliziano 2010
Penne formaggi: penne, smântână dulce, blue cheese, mozzarella, vin alb
Franta: Chateau Fleur Cardinale 2013
Piept de rață confiat în casă cu edamame și caju: piept de rață, caju, edamame, coacăze roșii, miere, unt, oțet balsamic
Italia: Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2015
Mușchi de porc cu piure de morcovi: mușchi fraged de porc, usturoi afumat, fond de vită cu piure de morcovi, smântână dulce și cardamom, cimbrișor, pesmet cu negru de sepia și emulsie de rucola.
Italia: Gaja Sito Moresco 2014
Antricot Uruguay de vită cu sos bordelaise: antricot fraged cu cimbrișor, și sos demi-glace.
Italia: Sassicaia 2014
Costul evenimentului pentru o persoana este de 275 lei. Vă invităm să vă asigurați din timp un loc prin achitarea taxei de participare.