side-menu
Ilustrează lumea vinului prin artă

Ilustrează lumea vinului prin artă

Ilustrează lumea vinului prin artă!

Concurs de creație.

Dacă Muzeul de Artă va fi gazda târgului pentru al doilea an consecutiv, ne dorim ca târgul în sine să fie gazda unei expoziții colective inedite, cu lucrări aparținând mai multor ramuri artistice. Ne dorim să continuăm apropierea de industriile creative și să promovăm artiștii care vor ilustra prin arta vinul, în cele mai creative forme.

Dăm startul unui concurs de creație, deschis tuturor ramurilor artei, pentru a-i încuraja pe artiștii recunoscuți sau aspiranți, să ne povestească vizual cum percep ei lumea vinului.

În perioada 20 februarie - 2 aprilie te invităm să ne prezinți una sau chiar mai multe lucrări inspirate de lumea vinului, iar până în data de 10 aprilie, noi vom juriza lucrările și le vom alege pe cele care vor constitui colecția expusă în 2018 la muzeu.


Lucrările selectate vor fi expuse la Muzeul de Artă Cluj pe durata târgului WineUp Fair in Transylvania și vor face parte din catalogul print și online al târgului. Vernisarea expoziției împreună cu artiștii va avea loc la deschiderea oficială a târgului în data de 4 mai 2018, ora 12.00. Fiecare membru al juriului va oferi un premiu în nume personal pentru lucrarea care l-a impresionat cel mai mult, premiile vor consta într-un Kit de explorări senzoriale 2018 având în componență: o sticlă de vin din  WineUp Official Selection 2018, un pahar de degustare, un tirbușon și un ghid de degustare Instrucțiuni de navigare în lumea simțurilor.

Detalii tehnice lucrări:

Lucrările realizate pot să aparțină oricărei ramuri artistice, nu există restricții legat de tehnica de realizare, de materialele din care se realizează sau de dimensiunea lucrărilor înscrise în concurs. Lucrările trebuie să corespundă temei acestui concurs ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’, dar fără a fi limitative în ceea ce privește inovarea, creativitatea sau materialele din care vor fi realizate.

Modul de desfășurare concurs:

Te rugăm să ne trimiți o fotografie a lucrării tale pe adresa office@wineup.ro în perioada 20 februarie - 2 aprilie 2018
Dimensiunile solicitate de noi pentru fotografie sunt: dimensiune A6, ceea ce înseamnă 1240x1748, rezoluția 300 DPI și dimensiune în mega minim 5MB.
În mailul pe care îl trimiți este necesar să specifici: numele și prenumele, numărul de telefon, titlul lucrării, dimensiunea lucrării, tehnica în care a fost realizată lucrarea, argumentația lucrării care să conțină maxim 150 de cuvinte și prețul de vânzare a lucrării. Dacă dorești să trimiți mai multe lucrări, te rugăm să le trimiți în mailuri separate.

Nu rata șansa de a expune la Muzeul de Artă! Așteptăm propunerea ta!

 

 

 


Regulamentul concursului

Reguli generale de participare ale concursului de creație, desfășurat în perioada 20 Februarie-2 Aprilie.

Art 1. Organizator

1.1 Asociația ArtVinium Wine Club, având sediul social în Cluj-Napoca, str Vânătorului nr 26-30, înregistrată cu nr 10082/2011, cod fiscal 29001292, numit în cele ce urmează prescurtat și “Organizator”,  desfășoară concursul de creație ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’ Regulamentul oficial al concursului de creație este făcut public pe pagina dedicată a site-ului organizatorului www.wineup.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania/, în evenimentul intitulat ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’ și la secțiunea “Notes”.

1.2 Regulamentul este valabil de la data de 20.02.2018, până la data de 02.04.2018, și este realizat în conformitate cu termeni și condiții, care sunt obligatorii pentru toți participanții.

1.3 Facebook nu are niciun fel de răspundere/ implicare în legătură cu organizarea, promovarea, sponsorizarea sau derularea acestui concurs.

1.4 Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament.

1.5. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru autenticitatea lucrărilor.


Art. 2 Locul și perioada de desfășurare a concursului

2.1 Concursul se va desfășura pe pagina de facebook a organizatorului  https://www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania/, la secțiunea Event ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’  începând cu data de 20 Februarie 2018, până la data 2 Aprilie 2018, ora 24:00.

2.2 Orice lucrare trimisă pe mailul organizatorului office@wineup.ro după această dată, va fi nulă și nu va intra în concurs.

Art. 3 Criterii de participare

3.1 Participanții la concurs sunt obligați să respecte termenii și condițiile regulamentului potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare <> ).

3.2 La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta peste 18 ani.

Art. 4 Mecanismul concursului

4.1  Lucrările înscrise pot să aparțină oricărei ramuri artistice, nu există restricții legat de tehnica de realizare, de materialele din care se realizează sau de dimensiune a lucrărilor. Lucrările trebuie să corespundă temei acestui concurs ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’, dar fără a fi limitative în ceea ce privește inovarea, creativitatea sau materialele din care vor fi realizate.

4.2 Pentru a participa la acest concurs, participanții trebuie să trimită o fotografie a lucrării pe care doresc să o înscrie via e-mail: office@wineup.ro, pentru a fi validată de către echipa WineUp. Formatul fotografiei prin care se înscrie lucrarea în concurs trebuie să aibă dimensiunea: A6, ceea ce înseamnă 1240x1748, rezoluția 300 DPI și dimensiune în mega minim 5MB, poate fi jpg sau png.

4.3. În mailul de înscriere a fiecărei lucrări este obligatoriu să fie specifice următoarele date: nume și prenume, numărul de telefon, titlul lucrării, anul realizării, dimensiunea lucrării, tehnica în care a fost realizată lucrarea, argumentația lucrării care să conțină maxim 150 de cuvinte și prețul de vânzare a lucrării.

Art. 5 Câștiguri și premii:

a) Expunerea lucrării la Muzeul de Artă Cluj,

Lucrările selectate de către juriu vor face parte din colecția WineUp 2018 care va fi expusă la Muzeul de Artă Cluj, pe perioada târgului WineUp Fair in Transylvania, 4-6 mai 2018. Toate lucrările selectate vor fi publicate și promovate în secțiunea dedicată pe site-ul www.wineup.ro. Toate lucrările vor fi disponibile pentru vânzare conform acordului semnat de către autor și organizator.

b) Promovarea lucrării în catalogul târgului

Juriul va selecta o listă scurtă de lucrări care vor apărea în catalogul print al târgului, care va fi distribuit tuturor participanților la WineUp Fair in Transylvania 2018.

c) Premiile juriului

Se acorda de către fiecare jurat și vor consta într-un Kit de explorări senzoriale 2018 având în componență: o sticlă de vin din  WineUp Official Selection 2018, un pahar de degustare, un tirbușon și un ghid de degustare Instrucțiuni de navigare în lumea simțurilor.

Art. 6 Calendar desfășurare concurs și acordare a câștigurilor și a premiilor

5.1 Prezentul concurs se va desfășura în perioada 20 februarie 2018 și 2 aprilie 2018 ora 24.00, ora României. Orice candidatură trimisă mai devreme sau mai târziu de această dată nu va fi luată în considerare.

5.2 Toate candidaturile trimise pe office@wineup.ro care întrunesc integral condițiile de participare menționate mai sus, vor fi postate în ordine cronologica pe pagina de Facebook WineUp Fair in Transylvania, în cadrul evenimentul ‘‘ILUSTREAZĂ LUMEA VINULUI PRIN ARTĂ’’ în perioada (20 februarie 2018 și 2 aprilie 2018 ora 24.00)

5.3 Lucrările selectate de către juriu vor face parte din colecția WineUp 2018 care va fi expusă la Muzeul de Artă Cluj, pe perioada târgului WineUp Fair in Transylvania, 4-6 mai 2018. Toate lucrările selectate vor fi publicate și promovate în secțiunea dedicată pe site-ul www.wineup.ro. Lucrările selectate vor fi livrate de către autor la Muzeul de Artă Cluj în data de 3 mai 2018, pentru a fi expuse, predarea acestora se va face pe baza unui proces verbal de predare-primire.

5.4. Lucrările selectate de către juriu spre a fi publicate în catalogul print al târgului, vor fi anunțate printr-un mail trimis autorului. Catalogul târgului care va fi distribuit tuturor participanților la WineUp Fair in Transylvania 2018.

5.5 După anunțarea lucrărilor care vor fi expuse, autorii a căror lucrări au fost selectate, vor semna un acord privind expunerea și vânzarea lucrărilor în cadrul târgului WineUp Fair in Transylvania, nu mai târziu de 15 aprilie 2018.


Art. 6 Diverse

6.1 Organizatorul își rezervă dreptul de a valida lucrările trimise via email înainte de a fi publicate pe pagina de facebook. În cazul în care un utilizator se înscrie în concurs fără a îndeplini condițiile de participare, organizatorul își rezervă dreptul de a-l elimina din concurs. În acest sens, atât pe durata concursului cât și ulterior, organizatorul are dreptul să valideze datele cu care s-au înscris utilizatorii în concurs și să facă orice cercetări privind autenticitatea lucrărilor înscrise și respectarea drepturilor de autor. De asemenea, organizatorul are dreptul sa verifice autenticitatea utilizatorilor și a conturilor cu care s-au înscris în concurs, precum și să solicite date de identificare (copie a buletinului/cărții de identitate) și telefon de contact. Furnizarea informațiilor solicitate se va realiza în cel mult 24 ore de la solicitare, în caz contrar utilizatorul care nu se conformează nu va fi luat în considerare. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina orice comentariu care nu se încadrează în tema concursului sau care folosește un limbaj neadecvat comunicării online.

6.2 Soluționarea eventualelor litigii.

Legea aplicabila - Orice eventuală contestație poate fi formulată în scris de către participant și depusă personal sau expediată prin poșta, în termen de 1 zi de la data încheierii concursului, pe adresa: office@wineup.ro  sau la adresa Str.Avram Iancu nr 5 ap 10, Cluj-Napoca. Contestația se va soluționa, în termen de 1 zi lucrătoare de la primire. În cazul în care contestatarul va fi nemulțumit de decizie se va încerca rezolvarea contestației pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente. Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator și participanții la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, acestea vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești române competente de la sediul organizatorului, în conformitate cu prevederile legislației române în vigoare.

6.3 Artiștii care vor expune în cadrul WineUp Fair in Transylvania vor fi anunțați în data de 10 Aprilie 2018, prin publicare pe site-ul www.wineup.ro a lucrărilor selectate de către juriu, după ce organizatorul va valida datele de identificare ale concurenților și după ce va verifica respectarea tuturor condițiilor de participare la concurs așa cum sunt arătate în prezentul regulament,  de asemenea, vor fi înștiințați telefonic sau via email. Autorii lucrărilor au obligativitatea de a semna acordul de expunere și vânzarea a lucrărilor până cel târziu în data de 15 Aprilie 2018. Lucrările care vor fi expuse, vor fi livrate de către autorii lor în data de 3 Mai 2018, ora 12.00 la Muzeul de Artă Cluj, predarea se va face pe bază de proces verbal de predare-primire. Ridicarea lucrărilor se va realiza în data de 7 mai ora 12.00 de la Muzeul de Artă Cluj, pe baza procesului verbal de predare-primire. Panotarea lucrărilor și repartizarea acestora în sălile de expunere se va face de către artiști cu aprobarea persoanei desemnate de către organizator. Livrarea, panotarea și ridicarea lucrărilor de la Muzeul de Artă intră în sarcina autorilor, organizatorul nu răspunde de transportul și montarea lucrărilor.

6.4 Prin înscriere la concurs, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament și sunt de acord ca, în cazul în care li se vor selecta lucrările, numele, și imaginea lor sa fie făcute publice și folosite de organizatori în scopuri publicitare legate de specificul activității organizatorului, fără alte obligații sau plați. Tuturor participanților la concurs le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001. Organizatorul va folosi datele lor personale doar pentru propriile activități de marketing direct.

6.5 Regulamentul concursului va fi disponibil în mod public pe pagina de Facebook pe https://www.facebook.com/wine.up.fair.transylvania/ , la secțiunea Notes, pe toată durata concursului sau pe site-ul organizatorului www.wineup.ro

Detalii suplimentare privind concursul se pot obține prin email, la adresa office@wineup.ro.  Prin înscrierea în concurs, toți participanții sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atrăgând invalidarea participanților și a eventualilor câștigători. În caz de nerespectare a Regulamentului concursului, organizatorul își rezervă dreptul de a retrage dreptul de participare persoanelor în cauza. Validarea câștigătorilor și modul în care acest concurs se organizează reprezintă dreptul exclusiv al Organizatorului. Orice eroare în declararea datelor personale de către participanți nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, Organizatorul nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea acordării în condiții normale a premiilor . Participarea la concurs presupune acceptarea implicita a prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

6.6 Ridicarea premiilor juriului se va face de către câștigător prin prezentarea sa la deschiderea oficială a târgului WineUp Fair in Transylvania în data de 4 mai 2018 ora 12.00, sau la sediul Organizatorului: Cluj-Napoca, str Avram Iancu nr 5 ap. 10.