side-menu

Steven Spurrier, de azi nu mai e printre noi

Cu profundă tristețe am primit azi știrea că Steven Spurrier, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din lumea vinului, nu mai este printre noi.

WineUp Talks: invitați Cristiano și Ettore Guarato

WineUp Talks: invitați Cristiano și Ettore Guarato Vă invităm să îi cunoașteți pe Cristiano și Ettore, doi italieni care iubesc Transilvania, Lechința, via, vinul și natura.

WineUp Talks: invitat Laurent Pfeffer

Laurent Pfeffer, oenologul și proprietarul cramei Catleya. Un francez, o poveste de iubire pentru vin, freamătul unei așteptări, un moment creat de experiențe alese!

WineUp Shop

WineUp Shop! Veți regăsi pe WineUp Shop, o selecție de vinuri pe care vi le-am fi recomandat să le degustați la WineUp Fair in Transylvania, iar apoi să le achiziționați.

WineUp Talks: invitat Arcadie Foșnea

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să îl cunoașteți pe Arcadie Foșnea oenologul vinăriei Château Vartely!

WineUp 2020, își modifică data!

 WineUp amână cea de-a șasea ediție a WineUp Fair in Transylvania, din 27-29 martie 2020.  Târgul, care reunește zeci de reprezentanți ai industriei vinului din România și de peste hotare, va fi reprogramat pentru o dat

Le Vin de Nos Amis #2

"Cele mai bune vinuri sunt cele pe care le bem cu prientenii" dar și anul acesta cel mai bun vin va fi cel făcut cu prietenii! Povestea vinului tău va fi întodeauna cea mai frumoasă poveste a unui vin!

Share your WINE UP story with us!

Asta este povestea paharului nostru de WINE UP. Care este povestea paharului tău? #wineupstory #wineupglass #wineupfriends #wineupchallenge

Weekend în lanul de lavandă

Weekend în lanul de lavandă   Primul weekend din Iulie îl petrecem în lanul de lavandă cu partenerii noștri de la Alta The Beauty Nest, Blink Media Visuals și Fier și Foc.    Picnic cu familia și prietenii. No