side-menu
Find the perfect match!

Solicita rezervare

Find the perfect match!

Sufletul - pereche ți-l găsești mai ușor când uiți să-l mai cauți.

Combinația gastronomică ideală pentru TINE, potrivirea perfectă între un preparat culinar magic și un vin excepțional, your favourite pairing, se descoperă cu ochii închiși.


WineUp schimbă regulile unei cine gastronomice obișnuite!


Find the perfect match este un proiect au plaisir gastronomique  care te provoacă să fii un aventurier al simțurilor, într-o degustare în orb a patru preparate culinare sofisticate și opt vinuri selecționate!

La Wok’N’Roll, vineri seara, pe 3 noiembrie, la ceas de „e timpul să ne relaxăm” (19.00), vino să te bucuri de o altfel de cină gastronomică.

Fără pretenții regale, fără știință prea multă, doar cu plăcerea de a descoperi împreună cu alți gurmanzi pasionați de artă și fler aromatic care este cea mai bună combinație gastronomică.


E o invitație unică în lumea aromelor rafinate, în care intuiția ta și simțurile tale decid care este The perfect match!

 

Find the perfect Match este o cină gastronomică realizată în blind, cu patru preparate culinare gândite de maeștrii de la Wok’N’Roll și cu opt vinuri premium selectate cu atenție de către maeștrii WineUp.

Evenimentul se desfășoară într-o atmosferă de relaxare și socializare, exclusiv pentru bucuria simțurilor. Fiecare participant primește o fișă de evaluare gândită să identifice elementele cheie din ceea ce trebuie să reprezinte varianta ideală de perfect matching.

Decizia va fi aleasă în funcție de ce a atras mai mult atenția degustătorilor, iar rețeta câștigătoare va  apărea oficial pe site-ul wineup.ro ca propunere de pairing pentru DIY @ home.


Evenimentul stă sub egida WineUp in the City.

Cost per persoană 120 lei / Numărul de locuri este limitat.

Rezervă completând formularul alăturat sau la office@wineup.ro