side-menu
Find the perfect match! #3

Find the perfect match! #3

Cât de des aveți ocazia să vă provocați simțurile și să vă răsfățați cu preparate culinare sofisticate și cu vinuri alese special pentru ele?

Cât de des aveți ocazia să încercați un meniu special pregătit și prezentat de Adrian Hădean, totul asezonat strategic cu vinuri alese și povestite de Ioana Bidian Micu?

Noi vă invităm să gustați, să testați și să dezbateți care este cea mai bună combinație gastronomică a serii de 2 februarie.

Find the perfect match este o altfel de cină gastronomică, un proiect au "plaisir gastronomique"  care te provoacă să fii un aventurier al simțurilor, să savurezi patru preparate culinare asociate cu opt vinuri.

Intuiția ta și simțurile tale decid care este combinația gastronomică ideală pentru TINE, potrivirea perfectă între un preparat culinar magic și un vin excepțional, "your favourite pairing".


Te așteptăm la Restaurant MEATic, Oradea, în 2 februarie, ora 19.00, să descoperi împreună cu alți gurmanzi pasionați de artă și fler aromatic care este cea mai bună combinație gastronomică.

 

REZERVĂ! 

contact@meatic.ro / tel: 0754.99.11.33 

Cost per persoană: 230 lei  

 

Find The Perfect Match este o cină gastronomică realizată în blind, cu patru preparate culinare gândite de Adrian Hădean și cu zece vinuri premium selectate cu atenție de către maeștrii WineUp.

Evenimentul se desfășoară într-o atmosferă de relaxare și socializare, exclusiv pentru bucuria simțurilor. Fiecare participant primește o fișă de evaluare gândită să identifice elementele cheie din ceea ce trebuie să reprezinte varianta ideală de "perfect matching".

Decizia va fi luată în funcție de ce a atras mai mult atenția degustătorilor, iar rețeta câștigătoare va  apărea oficial pe site-ul wineup.ro ca propunere de pairing pentru  DIY @ home.


Evenimentul stă sub egida brandului WineUp in the City.