side-menu
Evenimente

Hennessy Training Class 2016

With Hennessy Brand Ambassador Fabien Levieux @ City Plaza Hotel - Cluj Napoca

ArtVinium @ TDS III "” with GRAMMA.

Ne bucurăm c-am putut fi din nou oameni pentru Niște Oameni la cea de-a treia ediție Transylvanian DonorSphere, care a avut ca principal scop strângerea de fonduri pentru 3 proiecte dedicate copiilor: EducaȚIE și celorlalți, Adunăm zâmbete și Sunet pentru sănătatea copiilor. O colaborare reușită și de această dată, cu sprijinul GRAMMA.

Curs de inițiere în degustarea vinului - HoReCa only.

Am început o nouă serie de cursuri de inițiere în degustarea, servirea și asocierea culinară a vinului, de această dată cu un grup format doar din reprezentanți HoReCa din Cluj.

Hennessy - The Cognac @ Cluj

Private tasting @ Boutique Comtesse du Barry Cluj, courtesy of Hennessy. A privilege!

Raiffeisen VIP Party, TIFF 2016

ArtVinium a fost partener pentru al doilea an consecutiv la Raiffeisen VIP Party din cadrul "ªTIFF"¬. Un eveniment organizat de DC Communication.

Acoustic Social. Tune & Wine in June.

Sistemul Estelio și vinurile de la Petro Vaselo merg foarte bine împreună. Am constatat la cea de-a cincea ediție Tune&Wine de la Acoustic Density. Ne-am lăsat surprinși de tematica "Petro Vaselo Pinot Noir trendy in all colours" și-am savurat Bendis Nadir, Rose de Petro Vaselo și Otarnița, într-un rotație de viniluri văratice.

Wine Pairing @ Hotel Privo

The Essence of Kellerei Terlan - Cantina Terlano într-un eveniment gastronomic deosebit la Hotel PRIVO Târgu Mureș! O seară memorabilă realizată cu sprijinul Tepaso - Marius Contiu. Prezentarea asocierilor culinare a fost făcută de Ioana Bidian Micu și Marius Danciu.

Acoustic Social. Tune & Wine

Ca de început de vară... o nouă seară marca Acoustic Density și ArtVinium în care ne-am lăsat fermecați de un sound unic, de vibe-ul soul, de vinurile speciale de la Corcova Roy & Damboviceanu Winery și de oameni pasionați de "savoir-vivre".

Let the season of Rose begin...

Le Vin est avant tout une histoire d'amitiés. :) Ieri a avut loc o degustare de vinuri rose din regiunea franceză Provence la magazinul Comtesse du Barry. Prezentarea a fost susținută de Ioana Bidian Micu și Pascal Maugourd, într-o atmosferă relaxantă de seară.