side-menu

WineUp Official Selection 2016 is...

Gold Ovas, 2011, Petro Vaselo Cuvee Boheme, 2009, Corcova Roy & Damboviceanu Nectar of Transylvania, 2014, Liliac Chardonnay Botrytis, 2013, Chateau Vartely Melgis, 2012, Petro Vaselo Sauvignon Blanc, 2015, Corcova Roy & Damboviceanu Reserv

WineUp Official Selection - la Casa Barolo

Prima intalnire de gradul 0 intre Master Sommelier, Master of Wine, specialisti din tara si din strainatate, si vinurile inscrise in degustarea jurizata WineUp Official Selection, are loc joi, 31 martie, la Casa Barolo!

Degustare de Divin la Crama Noastra / 2 Aprilie, 21.00

Evenimentele WineUp in the City sunt concepute astfel incat sa acopere o gama cat mai variata de evenimente de networking si degustari. In acest context, sambata seara vom organiza o degustare de distilate puse la dispozitie de Barza Albă prin Produse Mo

Glamour Sparkling Dinner la DaVinci / 1 Aprilie, 21.00

Inainte de orice, Sampanie! Devenita deja traditie in povestea WineUp Fair in Transylvania, cina gastronomica gandita in jurul magiei sampaniei se va desfasura anul acesta in conditii cu totul speciale: in primul rand, vom avea un invitat exceptional din lumea efervescenta a sampaniei si vinurilor spumante, Master of Wine Essi Avellan din Finlanda. Ea este considerata de catre colegii ei din juriul Champagne & Sparkling Wine World Championships drept "cel mai consistent si talentat degustator de sampanie din lume".

Bring Your Own Bottle Party / 3 Aprilie, 21.00

Asa cum ii sta bine oricarui eveniment important care isi respecta oamenii dedicati, finalul WineUp Fair in Transylvania va fi punctat cum se cuvine la petrecerea Bring Your Own Bottle, un eveniment WineUp In the City care se desfasoara pe toata durata anului in Cluj-Napoca.

WineUp Gala Dinner - City Plaza / 2 Aprilie, 21.00

Toate conceptele si valorile WineUp se reunesc sambata seara, in 2 aprilie, intr-un singur loc: Gala WineUp! Oameni, Vinuri, Pasiune, Eleganta, Profesionalism! Toate se vor imbina intr-o cina gastronomica festiva organizata cu partenerii nostri la Hotel City Plaza! Este seara tuturor actorilor implicati in cele patru mari elemente WineUp: WineUp Fair in Transylvania, WineUp Masterclass, WineUp Official Selection si WineUp in the City.

Steak N' Wines Dinner / 1 Aprilie, 21.00

Cat de des aveti ocazia sa va provocati simturile si sa va rasfatati cu vinuri puternice si steak-uri exceptionale a la Adi Steakhouse? Va dam noi o sansa in cadrul WineUp in the City sa incercati un meniu special pregatit de Chef Nicu Craciun, totul asezonat strategic cu vinuri aduse din Republica Moldova de Gitana Winery.

Gaja Wines la Via - Vinimondo / 1 Aprilie, 21.00

Intr-o locatie etalon pentru arhitectura baroca clujeana, intr-un restaurant care se defineste prin ospitalitatea asigurata de atentia pentru fiecare detaliu, in cadrul unui eveniment cosmopolit precum WineUp in the City, vom organiza vineri seara o cina gastronomica sustinuta de Vinimondo, importator prezent si in Casinoul din Parcul Central la târgul internațional de vinuri WineUp Fair in Transylvania.

Confidential by Cramele Recas - Comtesse du Barry / 1 Aprilie, 20.30

Vineri seara, in cadrul WineUp in the City, Cramele Recas va invita la o premiera provocatoare"¦ O degustare speciala la care participantii vor avea oportunitatea sa incerce, in avanpremiera, vinuri/sortimente noi in portofoliul Cramelor Recas disponibile in"¦ curand. Reprezentantii Recas va invita sa degustati, sa testati si dezbateti vinurile direct cu CEO-ului Cramelor Recas, Philip Cox.